Ngjarje

Simpoziumi i II-të Risi në Alergologji dhe Imunologji 2017 (Fotogaleri)

Organizmi i Simpoziumit kishte për qëllim shkëmbimin e frytshëm të mendimeve, përvojave dhe vizioneve në lidhje me temat nga sfera e pediatrisë, alergjitë e traktit respirator, dermatologji, oftalmologji, pulmologji, sëmundje profesionale etj. Pjesëmarrës ishin rreth...

Takimi professional mjekësor i XXII-të i Shoqatës së mjekëve shqiptarë në Maqedoni (fotogaleri)

Qëllimi i simpoziumit ishte shkëmbimi i frytshëm i mendimeve, përvojave dhe vizioneve në lidhje me temat nga fusha e mjekësisë dhe drejtimet e saj. Synimi i audiences ishin mjekët nga të gjitha nivelet e...

4. Kongresi maqedonas i ORL-ës me pjesëmarrës ndërkombëtar (fotogaleri)

Në kongres morën pjesë profesionistë dhe mjek nga vendi, SHBA, Turqia, Afrika e Jugut, Kroacia, Bosnja, Greqia, Bullgaria, Serbia… dhe ligjërata nga profesionistë të shquar të temave globale dhe simpoziume satelitore nga kompanitë farmaceutike. Kongresi...

2. Kongresi i Shoqatës maqedonase të Urologjisë (fotogaleri)

Në kongres morën pjesë 190 mjekë dhe profesionistë të shquar nga Maqedonia dhe vendet e huaja (SHBA, Turqia, Sllovenia, Spanja, Rusia, Hollanda, Bosnja dhe Hercegovina, Serbia). Programi shkencor përfshin ligjërata, simpoziume, diskutime nga fusha...

LAJMET E FUNDIT