Rrotullimi i bebes në pozitën e duhur për lindje

Dr. Cummings kryen versionin cefalik të jashtëm (ECV)  me të cilin përpiqet të ndryshojë pozitën e foshnjës në barkun e një gruaje shtatzënë pas javës së 38-të të shtatzënisë.

Qëllimi i kësaj procedure është të shmanget seksioni cezarian sa më shumë që të jetë e mundur. Në video shikoni se si mjeku kryen rrotullim të jashtëm të foshnjës dhe vendosjen e saj në pozitë e duhur për lindje.