Të ushqyerit

Bishtajat e fuqishme shërojnë veshkët, zemrën dhe organizmin!

Kokrrat e saja janë të pasura me vlera ushqyese si proteina, karbohidrate dhe fibra, si dhe vitamina dhe minerale siç janë magneziumi, hekuri, zinku, fosfori, kaliumi, bakri dhe vitaminat nga Grupa B. Thjerrëzat  e...

Të ushqyerit: Pesë artikujt ushqimor që nuk duhet t’ju jepni fëmijëve

Duke e ditur se sa këmbëngulës  mund të jenë fëmijët e vegjël , prindërit shpesh u japin të hanë çfarëdo qoftë dhe janë të lumtur kur të paktën hanë diçka. Por nutriticionistët thonë se...

LAJMET E FUNDIT