Ballina Video Faqe 2

Video

video

Animacion i transplantimit të dorës

Transplantimi i parë i suksesshëm i dorës u krye në Francë në vitin 1998, dhe që atëherë janë bërë disa qindra ndërhyrje të tilla. Interesant është fakti se, ekzistojnë raporte që konfirmojnë se transplantimi...
video

Si duket transplantimi i veshkave?

Transplantimi i veshkave ose transplantimi renal është transplantimi i një veshkë të shëndetshme tek një pacient i cili është në fazën e fundit të sëmundjes renale. Transplantimi i veshkave ndahet në dy pjesë, edhe...
video

Si zhvillohet ftohja?

Me ndihmën e këtij animacioni, zbuloni se çfarë ndodh në trupin tonë kur ftohemi. Nuk ka gjë që nuk është thënë për ftohjen ose gripin dhe simptomat dhe të gjithë e dimë se çfarë...
video

Këshilla të dobishme për gjumë cilësor për të porsalindurin tuaj

Zbuloni kur dhe sa duhet të flej gjumë një i sapolindur, ndërsa me ndihmën e këshillave nga videoja, përpiquni të impononi zakone të shëndetshme që nga mosha e hershme e foshnjës, gjë që do...
video

Stërvitja 20-minutëshe për të gjithë trupin, nuk keni nevojë për pajisje!

Për çdo ushtrim janë të mjaftueshme 30 sekonda, ndërsa ka edhe dy pauza nga një minutë midis ushtrimeve. Nëse keni nevojë për pauzë më të gjatë - lirisht bëjeni! Ushtrimet mund t'i bëni nga 2...
video

Pozicioni në të cilin flini me partnerin, zbulon mardhënien tuaj

Një studim i kohëve të fundit i kryer nga Edinburgh International Science Festival, zbuloi fakte interesante rreth asaj se çka zbulon pozicionin me të cilin flini me partnerin tuaj për marrëdhënien tuaj: çdo ndryshim...
video

Eksperiment: Konsumova ujë në stomakun bosh për një muaj, ja çfarë ndodhi

E gjitha që duhet të bëni është të ndiqni disa rregulla shumë të thjeshta, domethënë, të pini 4 gota ujë sapo të zgjoheni në mëngjes. Domethënë  menjëherë sa zgjoheni. Madje para se t'i lani...
video

Shkencëtarët kanë zbuluar 13 shenjat e inteligjencës, keni ndonjë prej tyre?!

Si ta kuptoni nëse jeni të zgjuar dhe sa jeni? Si të bëheni gjeni? Shkencëtarët kanë zbuluar 13 shenjat të cilat i fshehin njerëzit inteligjentë. Zbuloni nëse jeni një prej tyre! Ndoshta tani mendoni se...
video

Situatat në të cilat NUK duhet të pini ujë!

Për rëndësinë e konsumimit të ujit, tashmë pothuajse e dinë të gjithë, por çfarë ndodh me situatat kurduhet të shmanget konsumimi i ujit?! Sigurisht që tashmë jeni në dilemë dhe po pyesin nëse kjo...
video

Si ta luftoni pagjumësinë?

Si të luftoni pagjumësinë?! Nuk ka asgjë më të rëndësishme se sa gjumi cilësor! Ai i jep shëndet dhe energji trupit për tërë ditën, ju relakson, ju qetëson... Dhe gjithçka është në rregull përveç,...

LAJMET E FUNDIT