Ballina Video Faqe 3

Video

video

Test i shpejtë për të kontrolluar shëndetin

Nëse nuk jeni nga ato lloje njerëzish që nuk e kanë problem shkuarjen tek mjeku, atëherë ky test është zgjidhja ideale për ju - mund ta kontrolloni shëndetin tuaj pa shkuar tek mjeku. Shpejt,...
video

Si e keni dëgjimin?! Bëjeni këtë test dhe do ta kuptoni

Duhet ta dini se me kalimin e viteve dëgjimi përkeqësohet dhe gjithnjë më i vështirë bëhet dëgjimi i tingujve të caktuar. Sa më e keqe bëhet situata, aq më të vogla janë gjasat që...
video

Ja se si duket mbarësimi

Ndoshta, shumë herë e keni pyetur veten se si duket procesi i mbarësimit?! Nuk është aq e thjeshtë sa duket! Për shtatëzaninë, domethënë, procesi i mbarësimit në vetvete kërkon disa ditë dhe disa hapa....
video

4 ushtrimet me të cilat do të provoni shpejtësinë e trurit tuaj

Me ndihmën e këtyre katër ushtrimeve të thjeshta do të zbuloni se sa i shpejt është truri juaj. Fakt është se me stërvitjen qëndroni në formë të mirë, por kjo gjë nuk duhet të...
video

Ushtrime për fillestar – 15 minuta kardio

Se është jashtëzakonisht e shëndetshme të ushtrohet, këtë gjë e dinë pothujase të gjithë, por problemi më i madh për shumicën që akoma mendohen është koha. Videoja bashkangjitur sjell ide të cilat mund ti...
video

Zgjojeni metabolizmin e fjetur: Ndjehuni të rinjë në vetëm 15 minuta

Në fakt, ju mund të bëni trajnim të mirë në një kohë relativisht të shkurtër. E vetmja gjë ndaj të cilës duhet të bëni kujdes është që ta bëni atë saktë - zgjidhni ushtrime...
video

A e dini se duart janë pasqyra e shëndetit?!

Duart janë një nga pjesët e para të trupit që tregojnë shenjat e plakjes, por gjithashtu mund të jenë tregues i problemeve të caktuara shëndetësore. Mjekët janë të sigurt se gjendja e duarve mund...
video

Animacion i korrigjimit të hundës (rinoplastika)

Rinoplastika është ndërhyrje përmse së cilës bëhet korrigjimi i hundës, edhe atë për shkak të përmirësimit të funksionit të saj, por edhe për arsye estetike. Nëse ndonjëherë keni menduar se si duket kjo ndërhyrje,...
video

Si të qetësoni foshnjen që qan

Dr. Robert Hamilton, pediatër në Santa Monica, demonstron se si ta qetësoni një foshnje të porsalindur që qanë. Dr. Robert ose siç e thirrin ndryshe Bob, tashmë e ndan këtë teknikë me prindërit gjatë ekzaminimeve...
video

Sfidë: Stomak të sheshtë për vetëm tre javë!

Rregulloni stomakun në vetëm tre javë, me ndihmën e kësaj sfide e cila përbërë nga tre hapa. Nuk besoni?! Mendoni se muskujt e barkut janë ëndërr që asnjëherë nuk do të bëhen realitet? Gaboheni! Nëse...

LAJMET E FUNDIT