Gëzuar festën e Fitër Bajramit!

Të nderuar,

 

Ekipi i Panacea.mk gjithë besimtarëve të konfesionit islam në Maqedoni ju uron Fitër Bajramin.

Festat e mëdha fetare, janë një mundësi që të kthehemi tek vlerat dhe traditat. Le t’ia kushtojmë këto momente familjes, për ti ndihmuar ata që kanë nevojë, por edhe të përmbahemi nga mendimet e këqija. Le të kujtojmë kuptimin e bashkëjetesës, tolerancës dhe mirëkuptimit të ndërsjellë. Le të qëndrojmë të bashkuar dhe së bashku të kontribuojmë në mirëqenien e të gjithë bashkëqytetarëve tanë pa dallim të përkatësisë fetare dhe etnike, njashtu duke ndërtuar një shoqëri të drejtë dhe të begatë.

Bekimi shpirtëror nga kjo festë e madhe le të vazhdojë të jetë frymëzim dhe udhërrëfyes për përparim dhe suksese në familjet tuaja dhe në të gjitha fushat e jetës.

Gëzuar festën e Fitër Bajramit!

Shëndet dhe jetë të gjatë Ju uron

Ekipi i Panaceas