Ballina Ngjarje

Ngjarje

Dr. Ilber Besimi: Profesionalizmi dhe kolegjialiteti është ajo çka e bën unike kirurgjinë tetovare...

Me hapa modest, por me një angazhim të madh, 55 vjet më parë në spitalin e Tetovës filloi të funksiononte kirurgjia. Falë Dr. Refet Feratit, në vitin 1963 për herë të parë u hap...

Simpoziumi profesional i Shoqatës së mjekëve shqiptarë përfundoi i suksesshëm në të gjitha nivelet

"Përshtypjet për këtë simpoziumi të 23-të profesional janë të shkëlqyera. Takimi profesional kaloi në mënyrën më të mirë të mundshme, pjesëmarrja ishte e madhe dhe kjo gjë më bën jashtëzakonisht të lumtur. U zhvilluan...

Prof. Dr. Elezi: Simpoziumi i 23-të profesional i Shoqatës së mjekëve shqiptarë është multidisiplinar...

Shkruan: Aleksandra Stojanovska / saska@panacea.mk Sot, në Strugë zyrtarisht filloi simpoziumi i 23-të profesional i Shoqatës së mjekëve shqiptarë në Maqedoni. Në takimin dy-ditor, në të cilin janë të pranishëm mbi 750 mjekë nga vendi...

Në Ohër filloi Kongresi i katërt i Shoqatës për Alergologji dhe Imunologji Klinike të...

Me dëshirën për shkëmbim të suksesshëm të përvojave dhe për ndarjen e të rejave në mjekësi dje në Ohër, Kryetari i Shoqatës për Alergologji dhe Imunologji Klinike të Maqedonisë, Prof. Dr. Dejan Dokiç e...

Përfundoi me sukses Kongresi i IV-të i Shoqatës së Ortopedëve dhe Traumatologëve të Maqedonisë...

Në fundjavën e kaluar, nga 26 deri më 29 prill në Ohër u mbajt Kongresi i IV-të i Shoqatës së Ortopedëve dhe Traumatologëve të Maqedonisë me pjesëmarrje ndërkombëtare. Moti i mrekullueshëm, numri rekord i...

Në Ohër mbahet Kongresi i IV-të i Shoqatës së Ortopedëve dhe Traumatologëve të Republikës...

Në një atmosferë të mrekullueshme pune, prej datës 26 deri 29 prill në Ohër, mbahet Kongresi i IV-të i Shoqatës së Ortopedëve dhe Traumatologëve të Republikës së Maqedonisë, me pjesëmarrje ndërkombëtare. Program i pasur shkencor, ligjerata...

Sot u shënua Dita Ndërkombëtare e Sëmundjeve të Ralla: Sëmundjet e ralla kanë nevojë...

Vendet e botës dhe Maqedonia e shënojnë 28 shkurt, Ditën Ndërkombëtare të Sëmundjeve të Rralla. Kjo është një fushatë ndërkombëtare për të rritur ndërgjegjësimin e sëmundjeve të rralla, e cila për herë të parë...

PROMOVIM: “Alergologjia” – një paisje e re mësimore, që për herë të parë i...

“Alergologjia” është titulli i tekstit të ri nga Prof. Dr. Dejan Dokiq dhe bashkëpunëtorëve: Prof. Dr. Magdalena Antova, Prof. Dr. Gorica Breshkovska, Prof. Dr. Emilija Vllashki, Prof. Dr. Vesna Grivçeva-Panovska, Prof. Dr. Angjelko Gjorçev,...

3. Simpoziumi i Shoqatës së Specialistëve të Mjekësisë Familjare – Grupi respirator (fotogaleri)

Antibiotikët në mbrojtjen primare – “Infeksionet e traktit respirator – Bindjet, Faktet, Praktika”, ishte tema që u mbajt në Simpoziumin e tretë të Shoqatës së specialistëve të mjekësisë familjare – Grupi Respirator, që u...

24. Simpoziumi i Shoqatës së Mjekëve të Mjekësisë së Përgjithshme Familjare dhe jubileu i...

“Të lumtur dhe krenar e shënojmë këtë jubile të rëndësishëm të Shoqatës së Mjekëve të Mjekësisë së Përgjithshme Familjare si një nga shoqatat më të vjetra dhe më të shumta, e cila si detyrë...

LAJMET E FUNDIT