PËR NE

Panacea.mk është një web faqe e re në lëmin e mjekësisë dhe e vetmja në vendin tonë. Motoja jonë është mendimi i mrekullueshëm i Maksim Gorkit – “Bëni kujdes kur lexoni libra të mjeksisë, sepse mund të vdisni prej një gabim shtypi.” Prandaj, qëllimi ynë kryesor është që të arrijmë te të gjithë qytetarët dhe të japim informacione të vërteta mjekësore nga ekspertë të shquar të vendit dhe të huaj, si dhe nga mjekësia bazuar në fakte. Ne ju sigurojmë informacione të besueshme mjekësore, nga burime që janë origjinale dhe profesionale.

Kjo faqe bazohet në bashkëveprimin e profesionistëve të lartë mjekësorë dhe gazetarëve me përvojë ku dhe do t’ju ofrohen intervista të shumta, këshilla, programe mjekësore ndihmëse etj.

FJALA PANACEA NË KUPTIMIN E PLOTË TË FJALËS DO TË THOTË ILAÇI KUNDËR TË GJITHA SËMUNDJEVE. ILAÇ I PËRGJITHSHËM. KURË PËR ÇDO SËMUNDJE. KURË E MREKULLUESHËME… KURË QË MJEKON TË GJITHA SËMUNDJET…QËLLIMI YNË ËSHTË QË T’JU BËJM TË GJENI SA MË LEHTË KURËN, ME NDIHMËN E KËSHILLAVE PROFESIONALE DHE PRAKTIKE, POR GJITHASHTU TË GJENI EDHE MËNYRËN E BESUESHME, MËNYRË PËR NJË JETË MË TË SHËNDETSHME DHE MË CILËSORE…NUK ËSHTË RASTËSI QË LLOGOJA JONË ËSHTË NJË FLUTUR ME TË CILËN NDAJMË PO TË NJËJTIN EMËR – PANACEA, SEPSE PIKËRISHT FLUTURA ËSHTË SIMBOL I BESIMIT, I GJALLËRISË DHE I PASURISË JETËSORE … DHE PIKËRISHT SHËNDETI ËSHTË BEKIMI MË I MADH, PASURIA MË E MADHE…

Besueshmëria e kësaj faqeje do të bazohet në njohuritë e bashkëpunëtorëve tanë në fushën e mjekësis, të cilët kanë dhënë përvojën afatgjate mjekësore për të luftuar në një sërë sëmundjesh nga të gjitha fushat e mjekësisë.

Dëshira jonë është që të përmbushim ato vrimat boshe të cilat janë lënë që të përcjellin informacion të dyshimta dhe informacione që nuk kanë bazë mjekësore në hapësirën e përgjithshme të internetit. Ata thjeshtë e hutojnë lexuesin neutral dhe e çorientojnë atë.

Ne jemi këtu për ju

Mirë se vini në Panacea.mk!

INFORMOHUNI NË:

Alkom – DOOEL – Skopje

“Elise Popovski Marko” 10 l.7

tel.: +389 2 309 6614

mob.: +389 71 317 377

Kontakt: info@panacea.mk

Marketing: marketing@panacea.mk

IMPRESSUM

Redaktore:

Aleksandar Kostadinovski
redaktore përgjegjëse

Oliver Romevski
redaktor dhe gazetar

Sebahate Nuhiu
redaktor dhe gazetar

Agnesa Besimi
redaktor dhe moderator

KUSHTET E PËRDORIMIT

Të gjitha përmbajtjet dhe publikimet e panacea.mk mbrohen nga të drejta autoriale të bordit redaktues.
Nuk lejohet shkarkimi i pjesshëm ose i plotë.

    captcha

    LAJMET E FUNDIT

    MOS I INJORONI KËTO SHENJA TEK FËMIJA JUAJ: Nëse e vëreni...

    Është shumë normale që fëmijët e vegjël pas ecjes të kenë mavijosje në duar dhe kryesisht në këmbë, sepse bien shumë herë gjatë ditës. Mavijosjet,...