ИМПРЕСУМ

Редакција:

Александар Костадиновски
главен одговорен уредник

Оливер Ромевски
уредник и новинар

Себахате Нухиу
уредник и новинар

Ивона Димеска
уредник и новинар

Агнеса Бесими
уредник и водител

Марјан Димески
уредник, новинар и тим лидер

Стефан Цветаноски
веб администратор

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Алком – ДООЕЛ – Скопје

ул. „Елисие Поповски – Марко“ бр.10 л.7

тел: +389 2 322 4142

моб: +389 71 317 377

Контакт: info@panacea.mk

Маркетинг: marketing@panacea.mk

НАЈНОВИ ВЕСТИ