дома Шокантни податоци: На секои 17 секунди по едно лице се заразува со ХИВ! Годинешното одбележување се одвива под слоганот „Сите се бројат“

Годинешното одбележување се одвива под слоганот „Сите се бројат“

НАЈНОВИ ВЕСТИ