дома Прво бебе од трансплантирана матка во САД Бебето дојде на свет една година по трансплатацијата на матка во Медицинскиот центар на Универзитетот Бејлор во Далас

Бебето дојде на свет една година по трансплатацијата на матка во Медицинскиот центар на Универзитетот Бејлор во Далас

Мајката и таткото остануваат анонимни за јавноста

НАЈНОВИ ВЕСТИ