дома Прво бебе од трансплантирана матка во САД Мајката и таткото остануваат анонимни за јавноста

Мајката и таткото остануваат анонимни за јавноста

Бебето дојде на свет една година по трансплатацијата на матка во Медицинскиот центар на Универзитетот Бејлор во Далас

НАЈНОВИ ВЕСТИ