Këto janë shenjat e lëkurës që tregojnë për sëmundje serioze

Videoja e sotme është në fakt një përmbledhje e problemeve më të zakonshme të lëkurës, që tregojnë se diçka është në rregull me trupin tuaj.

Është mjaftë e rëndësishme që të jemi të vetëdijshëm për sinjalet që na jep lëkura, por edhe trupi në përgjithësi. Shpesh nuk mendojmë shumë për shëndetin derisa të lind ndonjë problem serioz. Shumë sëmundje japin shenja “të heshtura” paralajmëruese, të cilat, nëse i njohim që në fillim, mund të ndihmojmë dhe parandalojnë dëmtime më të mëdha. Njolla të errëta, pika të bardha, edemë, puçrra, djersitje intensive… janë vetëm disa nga shenjat e lëkurës që tregojnë se diçka po ndodh në trup, edhe atë si sëmundja Addison, vitiligo, alergjitë e ndryshme ushqimore, kimikate, barna… e deri te mosbalancimi hormonal, sëmundje autoimune…

Shikoni: