ПРАЗНИЧЕН ДУХ: Бадник во клиниката „Жан Митрев“ како дома

Пациентка, која по комплексна операција на рбетот не смее да се движи, го прослави Бадник заедно со вработените во „Жан Митрев“, кои и организираа бадникова трпеза за да може да ја почувствува празничната атмосфера

Болничката соба беше украсена со бадниково дрво, а на трпезата беше присутно бадниково лепче и сите традиционални бадникови јадења

Вработените во клиниката „Жан Митрев“ се потрудија овој Бадник да биде посебен за една од своите пациентки, која поради сложена интервенција празниците ги минува во болницата, приредувајќи и прослава која потсеќа на домашна атмосфера.

Пациентката, која по комплексна операција на рбетот не смее да се движи, го прослави Бадник заедно со вработените, кои и организираа бадникова трпеза за да може да ја почувствува празничната атмосфера.

Болничката соба беше украсена со бадниково дрво, а на трпезата беше присутно бадниково лепче и сите традиционални бадникови јадења.