дома 238.000 предвремени смртни случаи во Европа од загадувањето, Македонија високо на статистиката Caucasian woman wearing the respiratory protection mask against air pollution and dusk with factories on background

Caucasian woman wearing the respiratory protection mask against air pollution and dusk with factories on background

Aerial view of the city in the fog

НАЈНОВИ ВЕСТИ