Да не сте им во канцеларија: Стрелците, рибите и водолиите се најнеуредни

За овие три хороскопски знаци хаосот е сосема нормална работа

Стрелец

Стрелците не сакаат се да им биде средено и ја презираат стерилноста во својата околина. Затоа, не е изненадувачки што кај нив креативниот хаос е постојано присутен, без разлика дали се работи за нивниот дом или канцеларија. Стрелецот најчесто не може да ги лоцира своите клучеви, далечински управувач, а и мобилниот телефон може да заврши на некое место каде што не би го очекувал.

Риби

Рибите ја сакаат удобноста и комфорот, а кога е се совршено поставено, едноставно не можат да се опуштат како што треба. Чистењето не им претставува проблем, но редењето и уредноста се друга приказна, бидејќи и онака во еден момент сите работи ќе им притребаат и тогаш едноставно не им е важно зошто не се на полица…

Водолија

Секогаш работат паралелно повеќе работи кои ги оставаат на пола завршени, бидејќи почнуваат да работат – нови работи. И така постојано во круг. И таман кога ќе ја подготват облеката за пеглање, ќе добијат инспирација за пишување песна, ќе појдат по хартија и молив, а облеката ќе остане половина на даската за пеглање, половина на каучот. Додека завршуваат со јадењето, ќе се сетат да го полеат цвеќето што го заборавиле, а чиниите остануваат на масата до… И така повторно и повторно…