дома Данките откриваат: Среќата е во едноставноста! после работниот ден почестете се со чаша вино. Уживајте во тие едноставни, мали задоволства кои го прават животот убав, а понекогаш само поминуваат покрај вас

после работниот ден почестете се со чаша вино. Уживајте во тие едноставни, мали задоволства кои го прават животот убав, а понекогаш само поминуваат покрај вас

danska-najsrekna-zemja (3)
danska-najsrekna-zemja (1)

НАЈНОВИ ВЕСТИ