Има решение: Отстранете ги болките во рамото или вратот без лекови!

Болката во грбот е честа појава која ни пречи во обавувањето на секојдневните активности, но, исто така, може да се јави и напорна болка во пределот на рамото или вратот

Место да користите лекови против болки пробајте го овој чудотворен трик ос спиењето кој за неколку дена ќе ја ублажи болката во рамениците или вратот, а ако продолжите да го практикувате таквиот начин на спиење болката може во потполност да исчезне. Стручњаците истакнуваат дека личностите кои имаат болки во едното рамо треба да спијат на страна, односно на страната на рамото кое не го боли. Доколку имате болки во двете, тогаш легнете на стомак, ставете една перница под градите, а друга под колената.

Ако ве боли вратот, се препорачува да свиткате, односно пешкир да замотате во ролна што потоа ќе ја ставите под вратот додека спиете на грб и потрудете се секоја ноќ да заспиете токму во таа положба. 

 

Споменатите трикови воопшто не чинат, не одземаат ни време, а може да ви бидат од голема помош – затоа вреди да се обидете, можеби токму со нивна помош засекогаш ќе го решите проблемот со неподносливата болка.