Лековита мешавина која ги отстранува главоболките и го ослободува телото од токсини

Секое утро би требале да се мачкате од мешавината на местото на кое чувствувате болка

Ова е мешавина за масажа за која ви се потребни  само две состојки.

Потребни намирници:

  • кокосово масло – 20 супени лажици
  • сол (можете да користите и морска сол) – 10 супени лажици
Секое утро би требало да се мачкате од мешавината на местото на кое чувствувате болка. За почеток масирајте 2-3 минути, а потоа секој ден продолжувајте го времето за масажа за 2 минути плус, се додека не стасате до 20 минути. Откако ќе завршите со масирање, избришете го третираното место со топол и влажен пешкир.
После десетдневен третман ќе ви се подобри циркулацијата на крвта, а коскената срж ќе се обнови и веднаш ќе забележите радикални промени.
Ако имате главоболки, масирајте го вратот, на тој начин ќе го подобрите и видот, а вашето тело ќе се ослободи и од токсините, што придонесува за нормализирање на метаболизмот.