СЕ Е МОЖНО АКО СЕ САКА: Од дебелко до мускулест фраер, и тоа за само 3 месеци (видео)

Хантер Хобс секој ден се фотографирал пред огледало за време на својот тримесечен експеримент

Хантер решил секојдневно да го снима своето напредување во теретана, а резултатите кои ги остварил за само 12 недели се речиси неверојатни.

„Ме интересираше да видам што ќе се случи ако потполно се посветам на исхраната и тренирањето. Се наоѓам во години во кои не постојат изговори и знаев дека тоа можам да го издржам“, рекол.

24-годишниот Хантер секоја недела одел во теретана 5 до 6 пати каде напорно кревал тегови. Секој тренинг го завршувал со кардио во траење од 30 минути.

Погледнете ги неверојатните резултати кои успеал да ги оствари за само 3 месеци: