Состојбата на младиот Вили Илјов од Штип по интервенцијата во „Жан Митрев Клиник“ се подобрува (ВИДЕО)

Вили пред 10 дена беше донесен во „Жан Митрев клиник“ во многу тешка состојба, во кома со инфекции и декубити откако претходно еден месец бил лечен во друга здравствена установа каде се обидувале да санираат тешки повреди на главата здобиени по страшна сообраќајна несреќа

Целосниот третман, лекувањето и престојот на 14 годишниот штипјанец го презеде „Жан Митрев клиника“ по апелите за помош и неможноста на семејството да го плати лекувањето на нивниот син

По приемот во „Жан Митрев Клиника“, состојбата на младиот штипјанец Вили Илјов е подобрена. Тимот доктори-специјалисти од клиника „Жан Митрев“ заедно со сестрите и физиотерапевтите постигнаа значајно подобрување.

Лекувањето на Вили продолжува и понатаму, информираат од Клиниката

Целосниот третман, лекувањето и престојот на 14 годишниот штипјанец, го презеде „Жан Митрев клиника“ по апелите за помош и неможноста на семејството да го плати лекувањето на нивниот син.

Вили пред 10 дена беше донесен во многу тешка состојба, во кома со инфекции и декубити откако претходно еден месец бил лечен во друга здравствена установа каде се обидувале да санираат тешки повреди на главата здобиени по страшна сообраќајна несреќа.

Во продолжение погледнете видео од моменталната состојба на Вили…