дома Зошто имаме лош здив кога се будиме? За отстранување на непријатниот здив, забите би требало да се чистат со забен конец и детално да се измијат пред спиење

За отстранување на непријатниот здив, забите би требало да се чистат со забен конец и детално да се измијат пред спиење

НАЈНОВИ ВЕСТИ