5 видови стомачиња кои не се резултат на вишок килограми!

Како да го загубите стомачето?! Масните наслаги во овој дел од телото не се секогаш резултат на вишок килограми. Постојат повеќе причини, во денешното видео погледнете дел од нив

Постојат повеќе причини кои доведуваат до овој првенствено естетски проблем, но постојат и многу решенија кои можат да бидат од помош. На лето сите сакаме да изгледаме совршено, но понекогаш нашите стомачиња откажуваат послушност и покрај сите напори. Џејмс Дуиган е ѕвезден тренер кој работел со Ел Макферсон и Роси Хантингтон-Вајтли, па еве ги неговите совети.

Стомачето често е резултат на седечкиот начин на живот, потоа на начинот на исхрана, односно консумирањето слатки, алкохол, односно многу шеќер, ранифирани јаглехидрати или скроб. Потоа причина може да е и хроничниот стрес, прескокнувањеето оброци, количествата на испиено кафе, синдром на иритабилен колон… Впрочем, погледнете го видеото и дознајте ги причините, но и можните решенија.