БРЗО И ЛЕСНО: Предлог за здрав и вкусен појадок

За „секунда“ имате комплетен оброк кој ќе ви ги обезбеди потребните здрави масти, протеини и јаглехидрати

Во блендер ставете 2 дцл бадемово млеко и две лажици ленено масло. Потоа додадете:

  • 1 лажица ленено семе
  • 8-10 ореви
  • 1 лажица протеин од коноп
  • 1 банана
  • бобинки по желба

Подготовка: Засладете со мед и измешајте. За момент имате комплетен оброк кој ќе ви ги обезбеди потребните здрави масти, протеини и јаглехидрати. На здравје!