ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН ОД ТИМОТ НА ПАНАЦЕА

ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН ОД ТИМОТ НА ПАНАЦЕА

Нека од Велигден до Велигден биде присутна кај сите вас … ЉУБОВТА … ИСКРЕНОСТА … ДОБРОДУШНОСТА …МИРНИОТ ДУХ… и секогаш бидете она што и всушност сте за да сите знаат колку е убаво да си бидете само … СВОИ … Имајте … ПРЕСРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ …И БИДЕТЕ ЗДРАВИ…

 

Ви посакува

Тимот на Панацеа