Грешки кои ги правиме кога мислиме дека се храниме здраво

Новото мени ви е составено исклучиво од здрава храна. За жал, се уште немате загубено ни грам! Во што е проблемот?

Внимавате што јадете, а килограмите никако да почнат да се намалуваат?! Одбегнувате чипс, сладолед, брз храна, сода, колачи, па дури и пица. Новото мени ви е составено исклучиво од здрава храна. За жал, се уште немате загубено ни грам! Во што е проблемот? Дали нешто правите погрешно?

Можеби причината лежи во некој од проблемите наведени во денешното видео – бирате органска храна, храна без глутен, производи со ниска масленост, пиете исклучуво свежи сокови… Но дали секогаш ова е исправно?!