Идеја за фотосесија на вашето новороденче

Вашето малечко штотуку си дојде дома, а вие веќе сакате на целиот свет да му се пофалите со најсовршеното нешто кое е вашето најголемо богатство. Доколку сакате да имате уникатни фотографии, а кои притоа нема да ве чинат цело богатство, еве идеја како да го „завиткате“ вашето бебенце, а при тоа да не му го нарушите сончето.