Излечете ја забоболката за секунда!

Без оглед на вашата дентална хигиена, кога-тогаш може да се случи да ве боли заб. Не грижете се ако тоа се случи во време кога вашиот стоматолог не работи. Имаме решение зашто ние сме тука за да ви ја олесниме болката.

За разлика од мигрената или болката во, на пример, ногата, забоболката и тоа како влијае на нашиот живот: храната! А покрај тоа и неподнослива е! Не треба да ви потенцираме дека штом почувствувате болка веднаш треба да појдете кај вашиот стоматолог, но, за жал, речиси на сите им се случило забоболката да се појави неочекувано, секогаш кога сакате да се одморите, да легнете или кога имате стресен ден.

Тогаш на сцена стапуваат природните состојки:

Еве што ви е потребно за домашниот лек против забоболка:

  • каранфилче во прав
  • кокосово масло

Приготвувањето на лекот е едноставно: Измешајте половина лажичка од секоја од овие состојки, односно мешајте додека не добиете паста. Се што треба да направите е од добиената паста да нанесете на забот и непцата кои ве болат (до 3 пати на ден). И готово! Болката ќе ја снема.

Пробајте, нема да ви шкоди со гаранција!