Едноставен јапонски метод за ослободување од стрес

Овој уникатен јапонски метод ќе ви одземе само 5 минути, а може да ви помогне за кратко време да се ослободите од стресот (што сите го чувствуваме секојдневно поради начинот на живот) и да се релаксирате.

Техниката е многу е едноставна, а може да се изведе буквално каде било. Основно што треба да знаете е дека секој прст од вашата рака е задолжен за различно чувство – вознемиреност, страв, бес, тага и самопочит. Погледнете го видеото и ќе видите што всушност треба да направите, и на работа!