Мешавина кога ги регенерира коските и зглобовите

Постојат и природни лекови кои ефикасно ја враќаат нормалната состојба на зглобовите, коските и колената и ја олеснуваат болката.

Според зборовите на многу медицински стручњаци, неправилното држење е причина за болки во грбот, зглобовите и коските. Од тие причини, клучно е да исправи држењето на телото за да се спречат понатамошни компликации.

Постојат и природни лекови кои ефикасно ја враќаат нормалната состојба на зглобовите, коските и колената и ја олеснуваат болката.


Состојки:

  • Еден килограм мед
  • 10 лажици ленено семе
  • 50гр семки од тиква
  • Пет лажици сусам
  • Три лажици суво грозје
  • 50гр семки од сончоглед
  • 50гр пченица

Подготовка:

Сите состојки измешајте ги во поголем сад (пластичен) и мешавината префрлете ја во тегла. Консумирајте од природниот лек секој ден по една лажица пред појадок и пред ручек.