Одлична идеја за вежбање: Има 4 деца и совршено тело!

Џенифер има четири деца, а совршено тело. Така е благодарение на можеби најкреативното вежбање кое некогаш сте го виделе, а кое самата си го смислува. Ја користи секоја можна прилика за вежбање, додека чисти, си игра со децата, ги капе… Веројатно, се прашувате како е тоа можно, впрочем, погледнете го видеото и се ќе ви биде јасно.