Решаваме уште една дилема – како да го одбрете вистинското шишенце?!

Во продавниците за бебешка опрема има толку многу производи наменети за вашите малечки што буквално е невозможно да се направи изборот, без разлика што купувате...

Ова важи и за шишенцата. Ги има толку многу, во сите големини, форми, бои… И навистина е тешко да се направи изборот, но и да се донесе одлуката кое е најдобро за вашето малечко. Некои се направени така да го оневозможат навлегувањето на воздух во стомачето на бебето и ја спречуваат (редуцираат) појавата на гасови… Други се вистинска имитација на мајчината града…Има и од оние составени од многу делови, а тоа всушност ги прави тешки за одржување, а токму тоа може да е проблем. Затоа бидете внимателни и не купувајте мода, туку здравје!