дома Секс и полни болести

Секс и полни болести

Дали летото е рај за развој на полните болести?!На кои туристички дестинации имате најголема...

Да, летото може да биде погоден период за развој и пренесување на полово преносливи болести (ППБ). Еве неколку фактори кои придонесуваат за ова: 1. Зголемена социјална интеракција Патувања и одмори: Летото е време кога многу...

Дали навистина кога имаат главоболка жените не можат да имаат секс или е урбана...

Тврдeњето дека жените не можат да имаат секс кога имаат главоболка е често спомнувано, но ситуацијата е посложена и не може да се генерализира. Научни Докази и Истражувања Главоболка и Сексуално Задоволство: Истражувањата покажуваат дека...

Летото е тука-ова се најчестите болести во лето и совети како да ги избегнете

Летото е тука и со зголемувањето на температурата, не само неподносливата температура може да ви наштети, туку и да донесе низа болести. Во Индија, летото е најтоплата сезона во една година со март и...

Влијанието на стресот врз машката ерекција и како да ја вратиме во најдобра форма

Стресот може значително да влијае врз машката импотенција (еректилна дисфункција) на неколку начини: Хормонални Промени: Стресот го зголемува нивото на кортизол, хормон кој може да влијае негативно на нивото на тестостерон. Ниското ниво на...

НАЈНОВИ ВЕСТИ