Топол напиток од три состојки кој топи килограми

Многу жени би сакале за кусо време да симнат некој килограм, секако, без многу мака. Овие напитоци се вистинко решение за тоа.

Правилото кај овие напитоци е дека се пијат со секој оброк, а најдобро би било пред да почнете да јадете. Една чаша ќе биде сосема доволна. Напитокот за секој оброк се разликува и секој има свое посебно дејство. Еве и како се приготвуваат:

Напиток со појадок

Помага при слабеењето и го поттикнува метаболизмот.

  • Чаша топла вода;
  • 2 лажици сок од цеден лимон;
  • Лажица мед.

Напиток со ручек

Го стабилизра шеќерот во крвта, дава чувство на ситост и го намалува чувството на глад.

  • Чаша топла вода;
  • Лажица цимет;
  • Лажица мед.

Напиток со вечера

Ја ублажува потребата за слатки и го поттикнува варењето.

  • Чаша топла вода;
  • 1 лажица сок од цеден лимон;
  • 1 лажица мед;
  • 1 лажица цимет.