21 ден – Ден за одмор со истегнување – 5 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 5

Продолжуваме со вежбање и денес. Имаме две вежби за истегнување кои навистина ќе ви помогнат да ги издолжите и тонирате екстремитетите! Вреди да се обидете.

На работа!