21 ден – Не е потребно трчање: 10-минутен кардио тренинг – 4 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 4

Четвртиот ден од 21- дневниот предизвик е посветен на добар кардио тренинг, за кој дури и не мора да трчате. Во видеото се опфатени сите движења за срцето, кои ќе ве испотат во комфорот на вашата дневна соба. Тренингот речиси и да не бара опрема, а е одличен за топење на калории.