21 ден – Вежби за истегнување на телото – 2 ден

Продолжуваме со 21-дневниот предизвик во кој ви носиме вежби кои може да ги изведувате дома, сами или во друштво, и кои ќе ви помогнат да дојдете до посакуваната топ форма! Одиме со ден 2!

Најдобро време за истегнување е после вежбањето, кога мускулите се се уште загреани и еластични. Одржувајте го телото еластично со оваа 10-минутна рутина за истегнување. Одлична е после кардио сесија.

Стиснете плеј и на работа!