21 ден – Предизвик за совршена бикини форма – 1 ден

Доколку се уште не сте почнале да вежбате време е да се активирате. Почнуваме со 21-дневен предизвик во кој ви носиме вежби кои може да ги изведувате дома, сами или во друштво, и кои ќе ви помогнат да дојдете до посакуваната топ форма!

Овие вежби се дизајнирани за линијата да ја доведете до совршенство – особено за на плажа и омиленото бикини. Сите вежби се насочени кон проблематилните зони и имаат за цел – топење на масните наслаги!

Ајде стиснете плеј, и на работа. Предизвикот е пред вас!