21 ден – Вежби за нозе и газе – ден 3!

Продолжуваме со 21-дневниот предизвик во кој ви носиме вежби кои може да ги изведувате дома, сами или во друштво, и кои ќе ви помогнат да дојдете до посакуваната топ форма! Одиме со ден 3!

Продолжуваме да вежбаме и денес. Се што ви треба е внимателно да го следите видеото. Ајде, грабнете столче и на работа! Не грижете се што можеби движењата во оваа од балетот инспирирана вежба ќе ви изгледаат мали, зашто мошне се ефикасни.

Стиснете плеј и подгответе се да почувствувате како телото ви гори!