Магичен пијалак: Доволни се само две голтки дневно

После неколку дена ќе ги забележите првите резултати, а тоа се враќање на енергијата, враќање на здрава боја на кожата, отстранување на подочниците и подобро варење на храната

Мини коктел за чистење на црниот дроб и подмладување на телото – направете сами домашен препарат од маслиново масло и лимон.

Здравјето на црниот дроб е многу важно за општата здравствена состојба на организмот. Овој витален орган има важна улога бидејќи го ослободува нашиот организам од токсини и има важна улога во неговото прочистување воопшто.

Здравиот црн дроб обезбедува правилно варење и подобар метаболизам.

За да го зачувате здрав црниот дроб, ви предлагаме природен и домашен препарат кој е многу едноставен за подготовка.

РЕЦЕПТ

  • За подготовка на овој природен лек е потребно да го направите следново:

Измешајте една лажица сок од лимон и 1 лажица маслиново масло.

Најдобар резултат ќе добиете ако мешавината ја консумирате наутро на празен стомак.

После неколку дена ќе ги забележите првите резултати, а тоа се враќање на енергијата, враќање на здрава боја на кожата, отстранување на подочниците и подобро варење на храната.