10 лесни вежби за да ги одморите очите

Бесконечните часови поминати пред компјутер или телевизор можат лошо да влијаат на вашите очи. Сувост, чешање, главоболка... ви звучи познато? За жал, сето ова се симптоми за уморни очи.

Ви носиме 10 едноставни вежби за да ги одморите очите, истите можете да ги правите додека го гледате видеото. Нема да ви одземат повеќе од 15 минути, а се мошне корисни. Затоа обидете се да ги практикувате одвреме – навреме. Разликата ќе ја забележите брзо. Вреди да се проба!