19 генијални трикови кои навистина ќе ви се допаднат

Видеото во продолжение е компилација од неколку неверојатни факти поврзани со здравјето, кои навистина ќе ве воодушеват

Дали положбата во која седите на веце школката е правилна? На која страна спиете? Како седите додека работите на компјутер? Дали можеби знаете како пливањето влијае на вашиот организам?! Одговорите на овие, но и на уште неколку интересни прашања се дадени во видеото во прилог.

Уживајте!