21 ден – 20-минутен експлозивен тренинг со кој ќе согорите 200 калории – 20 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со претпоследниот ден - број 20

Претпоследниот ден од 21-дневен предизвик ви носи брз, експлозивен тренинг со кој ќе согорите 200 калории за 20 минути. Не губете време, стиснете плеј и земете ја вашата дневна доза на вежбање!