21 ден – Согорете ги калориите со домашен кардио тренинг – 11 ден

Влегуваме во втората половина од 21 – дневниот предизвик, чија цел е средување на линијата во пресрет на летниот период. Денеска ви препорачуваме уште еден добар кардио тренинг во домашни услови кој на волшебен начин ги согорува калориите. Се што ви треба е цврста волја, музика – и почнуваме! Еден, два – еден, два…