21 ден – Трчачи вежба и за вас – 12 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 12

Еве нешто и за љубителите на трчањето. Видеото носи инструкции за тоа како најдобро да ги истегнете нозете. Се што ви треба е една крпа со средна големина.

Стиснете плеј и фаќајте се за работа!