21 ден – За 30 минути до бразилска бикини линија – 8 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 8

За само 30 минути дневно, благодарение на вежбите на Брет Хоебел можете својата линија да ја доведете до совршенство, односно да ја постигнете толку споменуваната бразилска бикини линија. Благодарение на овие вежби ќе ги размрдате стомачните, рацете, нозете и грбот, и тоа секое делче.

Притиснете плеј и подгответе се насмеани и во добра атмосфера да согорите сериозен број на калории.