Со 4 минути вежбање заменете 1 час во теретана

Сакате да вежбате, но едноставно не наоѓате доволно време за да одите во теретана?! Еве неколку корисни вежби за кои не ви е потребна опрема или одење во тератана, ефектот ќе биде видлив, се разбира, доколку сте упорни. Дали сте подготвени? Погледнете: