8 ефективни вежби за да го ослабете лицето

Како да го ослабете лицето и да ги редуцирате маснотиите од образите? Во продолжение следуваат осумте најефикасни вежби за лице кои ќе ви помогнат да ја подобрите формата на лицето за помалку од една недела!

Времето лета брзо и, за жал, никој од нас не може ниту да го запре ниту да го врати назад. Првите вообичаени знаци на стареењето се брчките. Еластичноста на кожата, пак, зависи од тоа колку мускулите на лицето ви се тонирани.

На овие мускули, како и на остатокот од вашето тело им се потребни вежби, а прашањето е кои вежби ќе ви помогнат да се соочите со проблемот.

Погледнете го видеото можеби ќе помогне…