9 вежби за рамен стомак за само еден месец

Сакате рамен стомак?! Еве неколку ефикасни вежби

Се ближи летото, а вашето стомаче ве издава дека сте претерале со храната, а теретаната сте ја одбегнувале во широк лак. Без паника!

За само еден месец можете да имате рамен стомак. Не верувате?! Следете ги вежбите од видеото во прилог… Почнуваме!