Еве како изгледа чинот на природното породување

Оваа анимација всушност ни го доближува чинот на раѓање на бебето. Погледнете како изгледа целиот процес, кој може да трае со часови

Чинот на раѓање сам по себе е неверојатен. Нема жена, која го искусила, а не потврдила дека нема ништо посвето и посилно од самото раѓање, од моментот кога детето ќе дојде на свет.

Еве како всушност изгледа самиот чин: